HOGYAN IS MŰKÖDIK A KALAND & JÁTÉK?

1. Jelen honlap információval szolgál, mely városokban, térségekben működik a Kaland&Játék produkció. Érdemes időnként visszanézni, igyekszünk mihamarabb bővíteni a repertoárt.

2. A helyszínre utazván a helyi Tourinform iroda és a szállodák tudnak felvilágosítást adni, hol és hogyan lehet hozzájutni a Kaland&Játék csomaghoz. (Ez városonként eltérő lehet).

3. A csomag ára is különböző lehet városonként. A részletekről igyekszünk tájékoztatni mindenkit a produkció honlapján.

4. A csomag átvétele után, a felnyitott dobozban egy kódszám található. Ez a végjátékhoz és a program befejezéséhez lesz szükséges a weboldalon. A helyszíni kutatásban azonban semmi szerepe nincsen.

5. A csomagban található elemek figyelmes elolvasása, értelmezése feltétlenül szükséges.

6. A helyszínek felkeresésének sorrendje szabadon választott, de mindegyik felkeresése elengedhetetlenül fontos a játék befejezéséhez.

7. A játék menetéről és szabályairól a dobozban talált felkérő levél pontos ismertetőt tartalmaz.

8. A rejtvény- és info-kártyák végigvezetnek a helyszíneken és teendőkön. Ha a csomagban egyéb (pl. puzzle-)elemek is vannak, azokat meg kell őrizni a játék végéig.

9. A helyszínek felkeresése után a végjátékhoz internet kapcsolatra van szükség; ismét fel kell keresni ezt az oldalt, és regisztrálni kell a kódszámmal és más kért adatokkal. (Az adatokat engedély nélkül nem használjuk fel, azokat másoknak nem adjuk ki.)

10. A játék befejezése nem kötelező, de kétségtelenül fontos eleme az interaktív városnézésnek, olyan elem, amely akár kirándulás után, otthon is elvégezhető.

JÓ SZÓRAKOZÁST!