Regisztráció Első fázis Második fázis Harmadik fázis Végeredmény

Légy üdvözölve Nagyszalontán!

Arany János szülőföldje, a Toldiak egykori birtokának titka csak arra vár, hogy felfedezd! A Kaland & Játék program lehetőséget ad, hogy egy érdekes nyomozás keretében megismerkedhess a Partium legnyugatibb részén fekvő hajdúváros sok évszázados történetével, híres szülötteinek emlékével. A Nagyszalonta és Debrecen közös szervezésében indult, határon átnyúló CoolTourA projekt (HURO/0901/192/2.1.3) keretében a két városban párhuzamosan valósult meg az interaktív városfelfedező kultúrális játék.

Nagyszalonta megközelíthetősége autóval:
Magyarországról Debrecen felől Ártánd/Bors határátkelőhelyen, majd Nagyváradon/Oradeán át a 79-es úton; Gyula felől Méhkeréknél átkelve a 79B jelű úton. A romániai utazásra vonatkozó tudnivalókról érdemes időben tájékozódni.

A Kaland & Játék csomag kapható:
Info Point Nagyszalonta
Szabadság tér | Tel: +40 735 564 200
E-mail: infoturismsalonta@gmail.com
HURO webpage: http://www.huro-cbc.eu

A végigjátszáshoz szükséges:
A játék elsősorban Nagyszalonta belvárosának látványosságaira épül, így egy hosszabb sétával minden helyszín gyalogosan elérhető, de néhány pontra autóval kényelmesebb eljutni. A játék így akár egyetlen nap alatt véget érhet, azonban javasolt a kényelmes, két napos végigjátszás.

Jó szórakozást!

Jelen weboldal nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.